• 回答数

    2

  • 浏览数

    108

NightWish431
首页 > 英语培训 > 朝升培训英语检测题

2个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

别惹阿玉

已采纳
做好每一份英语试题,便能够让你发现自己所欠缺的英语知识点。所以,还在等什么呢?让我们从这份试题卷中找出那些你欠缺的知识点吧!下面是我整理的外研版高三英语Book4 Module4期末检测试题,欢迎大家的阅读!   外研版高三英语Book4 Module4期末检测试题   一、单项填空 (共15小题; 每小题1分, 满分15分)   1. We all worry about the famous dancer who has recently been diagnosed cancer.   A. with B. in C. by D. on   2. All the cash crop before we placed an order.   A. is exported B. has been exported   C. will be exported D. had been exported   3.You’d better calm down and think of a solution as quickly as possible! That’s the key our project successfully.   A. to finish B. to finishing C. finishing D. finish   4. — I only got 20 percent of the answers right. That means one in every five.   — You’ll do better next time.   A. Never mind! B. Congratulations!   C. No way! D. Keep cool!   5. The baby’s room can be to a study room when he grows up and goes to school.   A. compared B. composed C. congested D. converted   6. The problem of the polluted river right away to prevent possible danger to the local people.   A. should be solved B. should have been solved   C. may be solved D. might have been solved   7. Whether to find a job or continue to study seems to be a(n) topic of conversations among graduates.   A. informal B. staple C. personal D. generous   8. John made a joyful living writing articles for a local magazine.   A. by B. in C. to D. with   9. Making our world better place to live in is most important thing we can do.   A. a ; a B. the ; a C. a ; the D. the ; the   10. Please turn the radio off immediately, it will wake the sleeping baby up.   A. and B. or C. but D. so   11. I’m really sorry to have so much of your time.   A. brought in B. taken in C. taken up D. brought up   12. Elizabeth, is a girl of strong character, is willing to do the hardest job all by herself.   A. who B. whose C. which D. when   13. You can’t just blame the bus driver alone. He is only responsible for the car accident.   A. seriously B. simply C. equally D. partly   14. I like this city, and the water here seems to taste sweeter than in my hometown.   A. one B. it C. that D. this   15. This kind of fruit not only sells well on the local market, but is also to many countries at the same time.   A. exploited B. exported C. explored D. exploded   二、完形填空 (共20小题; 每小题1分, 满分20分)   On Sundays my father always wore that dull gray apron after breakfast when Dad always announced, “Go ahead everyone. I’ll take care of the dishes!”   I suppose it was strange for a boy’s father to  16  an apron, but I never thought  17  of it until the day that Dad  18  with tradition. It was the last Sunday in August. My father seemed in an expansive mood as we walked  19  from church together.   “Tommy,” he said letting my name roll off his tongue. “There comes a time in every boy’s life when he must take on  20 .”   “Responsibilities?” I asked.   “Yes. It’s  21  that you took a greater role in the household. Starting today, I want you to do the dishes on Sunday morning  22  your mother and I can work the crossword puzzle together.”   “The dishes?”   “Anything  23  with taking over the dishes, my son?”   I started to say  24  about a man’s job or woman’s work, but I knew immediately that my  25  would fall on deaf ears.   I didn’t taste a bit of breakfast that morning. Dad seemed in a merry mood as he  26  an exceptional Yankee game on the radio last night.   Suddenly, everything grew  27 . My father announced, “Let’s go on to read the paper.”   “Aren’t you doing the  28 ?” my mother asked anxiously.   “Your oldest son has generously offered to fill the  29 .”   “I want you to have this, Tommy. It’ll  30  your clothes from getting wet.” And  31  I could say a protest, he had put the thing on me. “Thanks, my son. Your mother and I  32  this.”   With that he  33  into the Sunday paper. I looked down at the plastic. It had seen better days. I could see my dad reaching for the dishes. The dark angel flew  34 . Soon I was singing about Mrs. Murphy’s chowder. The words came out of nowhere. And out of nowhere I knew the kind of man I  35  to be.   16. A. share B. wear C. dress D. hold   17. A. many B. any C. little D. much   18. A. broke B. promised C. showed D. read   19. A. school B. business C. home D. class   20. A. worries B. responsibilities C. abilities D. faults   21. A. time B. room C. effort D. money   22. A. because B. so C. but D. for   23. A. wrong B. good C. beneficial D. right   24. A. everything B. something C. anything D. nothing   25. A. discussions B. judgement C. excitement D. protests   26. A. declared B. pretended C. described D. admitted   27. A. quiet B. empty C. cheerful D. noisy   28. A. manners B. dishes C. atmospheres D. friends   29. A. environment B. role C. status D. position   30. A. keep B. put C. leave D. make   31. A. after B. until C. before D. while   32. A. regret B. appreciate C. dislike D. focus   33. A. disappeared B. returned C. existed D. pretended   34. A. back B. on C. off D. in   35. A. refused B. ordered C. believed D. wanted   三、阅读理解 (共20小题; 每小题2分, 满分40分)   A   Much has been written about body language during a job interview. Experts from across many fields are full of advice on just how to present your best performance in an interview using conscious (自觉的) body language choices. While many of these experts say there is a “secret” system for making the most of an interview, the reality is that most of them focus on a few general types of behaviors that have the greatest effect during a job interview.   Entering the interview location — Your walk should be active and confident. Keep your shoulders straight, head up, and make eye contact with the people around you. Maintain (保持) an active facial expression and be confident when shaking hands and greeting people to whom you are introduced.   During the interview — Sit in a straight and attentive posture. Never let your shoulders drop or your head hang down, but rather keep your head up and make eye contact with the interviewers. Don’t play with any papers or notes you have in front of you, and don’t lean (倚靠) your arms heavily on the table. Keep your body position open and make eye contact while listening to and answering questions.   Leaving the interview location — No matter how you feel about your performance during the interview, carry yourself with confidence till you leave the interview location. Be confident when shaking hands and making eye contact as you say goodbye, and keep your body posture straight as you walk all the way to your car.   Remember, the more you make active and confident body language a part of your daily life, the more it becomes a habit that follows you wherever you go.   36. We can learn from the text that the “secret” system mainly refers to .   A. body language B. habits   C. language skills D. advice   37. A proper posture in an interview is to .   A. keep your head up B. sit in a relaxed way   C. hold a piece of paper D. lean your arms on the table   38. During the interview, which of the following is NOT mentioned?   A. Eye contact. B. Clothing style.   C. Sitting posture. D. Facial expression.   39. What’s the purpose of the text?   A. To show the general steps of an interview.   B. To explain the meaning of body language.   C. To persuade people to use more body language.   D. To give advice on how to carry yourself in an interview.   40. It can be inferred from the text that .   A. knowledge plays a key role in an interview   B. active body language helps a lot in an interview   C. advice from experts makes a good result in an interview   D. communication skills are necessary for a good interview   B   I was born in Rockville, Maryland into an immigrant (移民的) family that came to America from Mainland China in the 1940’s. Last summer, I was in Beijing to work at the Chinese Center for Disease Control and Prevention.   For 20 years I was regarded as Chinese or Asian in America. So answering the question “Where are you from?” in China with “United States” was a little uncomfortable, sometimes for both sides. Some co-workers were surprised at my use of chopsticks and my taste for Chinese food, as if being “American” could only mean eating at McDonald’s.   Luckily, I was not always looked on as an American. One afternoon, I took a bus back to my apartment. A local (当地人) was talking with a white American in English. When the American got up at his stop, I took his seat and heard the local’s conversation with a friend sitting on the other side of her. The local told her friend she often talked with foreigners and that was the best way to learn spoken English. Meanwhile, I sat there and wanted to tell her that an American was still next to her.   Then I received a call from a friend about meeting up to watch Peking Opera the next day. When I hung up my cellphone, the woman sitting next to me asked for how long I had been learning English in order to speak it that well. She was a bit disappointed at my answer that I was born in the US, but the question led to an interesting conversation on language learning.   41. Why did the author come to China last year?   A. To learn Chinese. B. To do a job in China.   C. To learn more about China. D. To help Chinese learn English.   42. From the second paragraph we can learn that the author .   A. liked McDonald’s food B. knew some Chinese culture   C. didn’t like the life in China D. didn’t come from the US   43. The local talked with the white American mainly to .   A. spread Western culture B. discuss how to learn Chinese   C. ask how to go somewhere D. practice spoken English   44. When the author was telephoning, the local thought he was .   A. a Chinese who spoke English well B. an American who worked in China   C. a Japanese who could speak English D. a local who liked Peking Opera   45. Which of the following would be the best title of the text?   A. Why do I love Beijing so much? B. More American than Americans   C. A Chinese-American in China D. Is English the global language?   C   When I started teaching at school, I was sure I would change the world and touch children who needed love.   Although my students seemed to respond pretty well to my teaching, there was a small group of girls who became more and more hostile (敌对的) towards me.   One day a fight happened in my classroom. Attempting to end it, I stepped in (居中调停) to face one of these hostile young women, who started hitting me in the face. Two boys jumped up to control the girl, but the damage was done.   While the girl was suspended (暂时停学) for a few days, I was determined that she would not return to my classroom. But I also prayed. I wanted to see all the students right there in my daily work at school.   On the top of my daily lesson-plan book, I wrote this statement, “To see all the children in my classroom is always beautiful.” With this view I could expect to heal any anger towards the girl in my heart.   After her suspension, she returned to my classroom. The student’s young mother was trying to raise six children while her husband was away in the war. The mother and I agreed to work together to help her oldest daughter.   There were no more incidents of anger the rest of the year. In fact, in the seven years I remained at that school, I taught all six of this family’s children. When the youngest was in my class, the mother told me, “Our family loves you. Every year one of my kids says, ‘I hope I’m in her class!’”   The standard of seeing each of my students as a perfect one was the best teaching tool I had, and led to success.   46. At the beginning of teaching, the author .   A. was full of confidence in herself   B. doubted if she could be a good teacher   C. was sure to win love from her students   D. decided to change her students’ life   47. What happened in the author’s class one day?   A. A girl fought with two boys.   B. She was hit by a girl.   C. She hit a girl in the face.   D. Her class was troubled by several girls.   48. How was the girl punished?   A. She was sent to another class.   B. She was driven out of school at once.   C. She had to stay at home for a few days.   D. She was beaten heavily by her mother.   49. When the girl returned to school, .   A. she apologized to the author B. she took her mother to school   C. the author was still angry with her D. the author treated her with love   50. It can be inferred from the text that .   A. the author got along better with boys   B. the author tried to let the girl come to her class   C. the girl’s mother was very thankful to the author at last   D. all the six kids of the woman are hard to teach   D   Nowadays everybody seems to think that they know English. Many people speak it but few speak it really well. Practice is essential in speaking English well.   Reading is one of the things that will help you to speak English better. Read whenever you can and whatever you like! Read papers and visit Internet sites that you like in English every day. Gradually, you will see that the number of known words is increasing and you are able to speak with more skills. Then you will have made the foundations (基础) and a good basis of English. It is not advisable to stop and get stuck there.   Going to England or an English-speaking country is a good choice, but many people cannot afford it. If you cannot go, reading and speaking with your friends will also help you to practice your English. However, I think that it is very good to visit some English-speaking country to see and test your knowledge in everyday life. You will feel the everyday usage of the language in its natural environment. There your level of English is going to improve even faster. Your ability to speak English is better. Nothing can match the excitement and happiness when a native speaker tells you that your English is very good!   Finally, in order to speak English well, you must be persistent (坚持的) and do it every day. It is like playing the piano. Pianists play it every day and so should you. Practice, practice! Read, write and improve your language skills and you are on your way when you will be able to speak it with more and more confidence! Let it be fun and entertaining!   51. According to the text, what may make the author excited?   A. Reading papers and visiting Internet sites. B. Having a good basis of English.   C. Going to an English-speaking country.   D. A native speaker’s praise.   52. What does the author suggest doing about reading?   A. Trying to enlarge your vocabulary.   B. Keeping on reading when you have time.   C. Stopping when you have a good basis of English.   D. Looking up every unknown word when reading.   53. In the author’s eyes, the essential way to improve your speaking skill is .   A. practicing B. going abroad C. reading D. writing   54. What does speaking English have common with playing the piano?   A. Both need much practice. B. Both are fun and entertaining.   C. Both need great confidence. D. Both need good teachers.   55. Which of the following could be the best title of the text?   A. How to improve your language skills   B. How to speak English well   C. Speaking English   D. Practice, practice!

朝升培训英语检测题

249 评论(11)

写下文字

在大家复习英语的时候,往往要做好哪些试题的复习准备呢?让我们来看看这套试题卷能不能帮助到你!以下是由我收集整理的高一英语必修一Unit1检测试题,欢迎阅读!   高一英语必修一Unit1检测试题及答案   Ⅰ.词汇知识   1.____________(n.)公路;大路   2.____________(n.)手提箱;衣箱   3.____________(n.)大衣;外套   4.____________(n.)十几岁的青少年   5.____________(adj.)感激的;表示谢意的   6.____________(n.)提示;技巧;尖;尖端;小费;(vt.)倾斜;翻倒   7.____________(vt.)交换   8.____________(n.)项目;条款   9.____________(vi.& vt.)安家;定居;解决→   ____________(n.)   10.____________(vi.& vt.)痊愈;恢复→____________(n.)   11.____________(adv.)确实如此;正是;确切地→   ____________(adj.)   12.____________(vi.)不同意→____________ (n.)→   ____________(反义词)   13.____________(n.& vt.)不喜欢;厌恶→   ____________(反义词)   答案:1.highway 2.suitcase 3.overcoat 4.teenager 5.grateful 6.tip 7.swap 8.item 9.settle;settlement 10.recover;recovery 11.exactly;exact 12.disagree;disagreement;agree 13.dislike;like   Ⅱ.重点短语   1.suffer____________     遭受;患病   2.get/be tired____________ 对……厌烦   3.pack(sth.)____________ 将(东西)装箱打包   4.get ____________with 与……相处;进展   5.fall________love 相爱;爱上   6.disagree____________sb. 不同意某人的看法   7.be grateful____________sb. 感激某人   8.join__________ 参加;加入   答案:1.from 2.of 3.up 4.along/on 5.in 6.with 7.to 8.in   Ⅲ.必背句型   1.Although I try to talk to my classmates,I still______________________make good friends with them.   虽然我十分努力地去跟班上的同学交谈,但我还是发现很难跟他们成为好朋友。   答案:find it hard to   2.I am________________________my classmates at the moment.   现在我与班上的同学有了些麻烦。   答案:having some trouble with   3.I’m________________________a boy in my class.   我和我们班里的一位男生一直相处得很好。   答案:getting along well with   4.I________________change this situation,but I don’t know how.   我的确想改变这种状况,但我不知道该怎么办。   答案:do want to   5.________________________you could give me some advice.   如果您能给我提一些建议,我会非常感激。   答案:I would be grateful if   Ⅰ.品句填词   1.At first I d__ ________with his suggestion,but later I changed my mind and agreed.   答案:disagreed   2.I’m really g__________ for everything you’ve done for me.   答案:grateful   3.Belinda knows Japan really well.Perhaps she could give us a few t__________.   答案:tips   4.I think__________(十几岁的青少年)have simil ar tastes in dress.   答案:teenagers   5.Within a few days Mary had become seriously ill,__________(遭受)great pain.   答案:suffering   6.To tell the truth,that’s __________(确切地) what I wanted.   答案:exactly   7.After a few days of fever,he began to __________(恢复).   答案:recover   8.He didn ’t pass the exam,so he looked very__________(心烦意乱的).   答案:upset   Ⅱ.完成句子   1.他问我的新工作是否进展顺利。   He asked ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________my new work.   答案:if I was getting along well with   2.我将会住在上海,因为去年我去了上海并且喜欢上了这座城市。   I’ll live in Shanghai,because I went to Shanghai last year and ________ ________ ________ ________ ________.   答案:fell in love with it   3.我们应该邀请我们的老师参加我们的聚会。   We should________ ________ ________ ________ ________ ________ our party.   答案:invite our teacher(s) to join in   4.当你在学习上有困难的时候,要及时向你的老师寻求帮助。   When you________ ________ ________ ________ ________ ________,turn to your teacher for help in time.   答案:have some trouble with your study   5.我厌烦了看电视,咱们出去散散步吧!   I ________ ________ ________ ________ ________ TV;let’s go for a walk.   答案:have become tired of watching   Ⅲ.单项填空   1.I don’t think she is a nice woman;I am________her empty talk.   A.grateful for      B.tired of   C.crazy about D.concerned about   解析:选B。结合语境可知此处表示的是“我厌倦了她的空话”。be tired of“厌烦,厌倦”;be grateful for“因……感激”;be crazy about“对……狂热”;be concerned about“关心,挂念”。   2.I used to quarrel a lot with my parents,but now we________fine.   A.look out B.stay up   C.carry on D.get along   解析:选D。句意:过去我常常和父母争吵,但是现在我们相处得很好。get along“相处;进展”,符合题意 。look out“当心,小心”;stay up“熬夜,不睡觉”;carry o n“继续,进行”。   3.You can’t imagine what difficulty we had ________ home in the snowstorm.   A.walked B.walk   C.to walk D.walking   解析:选D。本题考查固定句型“sb.have no/much/some difficulty in doing sth.”。   4.As a kind and warm­hearted man,he made ________ his duty to help others who are in trouble.   A.this B.that   C.one D.it   解析:选D。句意为:作为一位热心肠的人,帮助有困难的人是他的职责。it为形式宾语。   5.As a teacher he should encourage his students to________the class discussion actively.   A.take part B.join   C.join in D.enter   解析:选C。此题是对有关“参加”的考查。在表示“同某人一起参加某种活动”时,常用join in,本句为“作为老师,应鼓励他的学生积极参加课堂讨论。”   6.While________the dog,you should take care not to________.Otherwise,it may be dangerous to strangers.   A.walking;let it loose   B.walk;be loose   C.walking for;get it loose   D.training;get it run   解析:选A。walk the dog意思是“遛狗”;let loose意思是“松开”。当when、while等引导的时间状语从句的主语和主句的主语一致时,可以省略从句的主语和谓语的一部分。   7.The woman doctor devoted herself________to her research and it earned her a good reputation in her field.   A.strongly B.extremely   C.entirely D.freely   解析:选C。strongly“强有力地,坚强地”;extremely“极端地”;entirely“完全地,彻底地”;freely“自由地”。根据 句意,C为正确答案。   8.My grandfather spends most of his time________because he loves nature.   A.outdoor B.outdoors   C.indoor D.indoors   解析:选B。句意为“我的父亲大多数时间都是在室外度过的,因为他热爱大自然”。由句意可知B正确,outdoors为副词作状语,意思是“在室外”。   9.We can communicate ________people in every part of the world________the Internet.   A.with;with B.with;through   C.through;through D.through;with   解析:选B。本题表达“与……联系”,根据communicate的用法,第一空 应填with。表示“通过因特网”的方式,应用介词through。   10.I often________him for advice on my work and he is a lways willing to________me some.   A.give;ask B.ask;give   C.ask;take D.give;give   解析:选B。ask sb.for advice“向某人征求建议”;give advice“提出建议”;take one’s advice“接受某人的建议”。句意为“在工作中,我经常向他征求建议,他总是乐于给我提一些建议”。由此可知,正确答案为B。   Ⅳ.完形填空   I take the train into work every morning from a train station near my house.I can get to the station quite__1__because there’s a short cut (捷径) to the station.But in the summer,it can get quite smelly because of all the __2__.So I always try to__3__through it.Today I was trying to do so as usual__4__something made me stop for a moment.I saw the most beautiful__5__by an old woman walking in front of me with the help of a white__6__.   She was short and__7__and had white hair.She was walking__8__ as each step took some effort.I hadn’t specially noticed her__9__,until she stopped near a rubbish bin (垃圾箱).   She slowly placed her walking stick__10__the rubbish bin.Then she leaned(斜倚着)on it with her right hand.She bent down and __11__the rubbish.She clearly found it__12__and it took her a while.She__13__ some rubbish with her left hand and slowly straightened herself up again.All the while she used the rubbish bin to__14__herself.She threw the rubbish inside the bin and then__15__ walking.It all took her great effort.   There’s so much rubbish and no one ever does__16__about it.I was moved to__17__this old woman make such a great effort to keep even a small part of it__18__!I haven’t been able to__19__thinking about that all day.   I want to follow her example.I’ve decided to pick up rubbish off the__20__if I meet from now on.I hope people will do the same as I do.   【解题导语】 本文是一篇记叙文。作者每天乘火车去上班。他家到火车站有一条捷径,但是一到夏天,路上就会因人们所扔的垃圾而发出臭味。可是,有一天,作者看到一位身材矮小虚弱的老人在很费力地拾路上的垃圾,他深为感动,决定向她学习。   1.A.hard        B.early   C.easily D.late   解析:选C。既然到火车站有捷径,那么到火车站当然是非常容易了(easily)。此处强调由于到火车站有捷径给自己所带来的方便而不仅仅是时间上的早晚。故答案选C。   2.A.rubbish B.boxes   C.bottles D.paper   解析:选A。根据下文,我们可以判断出,此处指的是人们在路上所扔出的垃圾。选项B、C、D在表达上太过于具体,文章并没有指出是哪种垃圾。另外,这三样东西一般也不会发出异味。故答案选A。   3.A.walk B.pass   C.go D.rush   解析:选D。根据语意,由于一到夏天,此处的垃圾因温度高而发出臭味,所以,作者往往就要快速通过(rush)这一路程。故答案选D。   4.A.so B.therefore   C.when D.because   解析:选C。根据语意:今天,当我像往常一样在尽力穿过此路时,这时……。连词when有“这时”之意。故答案选C。   5.A.back B.act   C.mark D.color   解析:选B。根据下文可知,这位老人尽管年老体迈,但还在坚持拾取地上的垃圾,尽量使这一地区保持干净。而作者所看到的就是这一幕。名词act表示“举止行为”,而mark表示“标志、符号”。故答案选B。   6.A.bike B.stick   C.dog D.umbrella   解析:选B。下文中提到She slowly placed her walking stick...,所以,此处应该是指walking stick。故答案选B。   7.A.weak B.rich   C.clever D.sad   解析:选A。根据全文对老人拄着拐棍、行动迟缓等描述,可知这里是指老人很虚弱(weak),故答案选A。   8.A.quickly B.happily   C .angrily D.slowly   解析:选D。根据下文as each step took some effort可知老人每走一步都很费力,因此走得很慢(slowly)。故答案选D。   9.A.at midnight B.at dusk   C.at last D.at first   解析:选D。根据语境可知作者开始(at first)并没有特别注意到这位老人。故答案选D。   10.A.in B.around   C.against D.under   解析:选C。此处指她把拐杖靠着(against)垃圾桶放着,因为她拾完垃圾就拿着拐杖前行,所以不可能放进垃圾桶里或者底下,而介词around在语意上也不合适。介词against有“靠着”之意。故答案选C。   11.A.searched for B.threw away   C.reached for D.looked at   解析:选C。这位老人弯下腰,伸手去够(reach for)地上的垃圾。老人应该是看见垃圾才去伸手够的,所以search for和look at在语意上是不合适的;throw away更与语境不符,因为她还没有捡起来。短语reach for有“伸手够”的意思。故答案选C。   12.A.unable B.difficult   C.different D.impossible   解析:选B。根据下文的it took her a while可以判断出,这位老人捡这个垃圾是很困难的;但是,根据下一句可知她还是捡起来了,所以,impossible和unable不合语境。故答案选B。   13.A.picked up B.dropped down   C.put in D.lifted up   解析:选A。从上文对老人伸手够垃圾的艰难的描述,以及下文老人伸直了腰可知她应该是把垃圾拾起来,而不可能是扔下,也不可能是扔进和抬起来。故答案选A。   14.A.warm B.help   C.support D.hide   解析:选C。根据第一段可知此时是夏天,不必依靠什么来取暖,排除A;她拾垃圾是好事,也不必隐藏,排除D;动词help表述意思太笼统,排除B;此处的意思是老人身体虚弱,需要垃圾桶来支撑。故答案选C。   15. A.continued B.started   C.enjoyed D.remembered   解析:选A。根据语境,老人的这一动作是具有持续性的,即:拾完一次垃圾继续走路,之后再拾垃圾再走。而动词started表现不出此动作的连续性。动词rememb er和enjoy在语意上是不通的。故答案选A。   16.A.something B.anything   C.everything D.nothing   解 析:选B。根据上下文可知,有那么多的垃圾,但并没有人去做任何事(捡垃圾)。故答案选B。   17.A.feel B.see   C.have D.let   解析:选B。这位老人做出如此大的努力去保持路面整洁,这是作者所亲眼目睹的(see)。故答案选B。   18.A.busy B.beautiful   C.dirty D.clean   解析:选D。老人拾垃圾是为了让这一段路变得整洁,不再像原来那样特别地臭味难闻,选项A与C与语意不符;选项B所表述的意思太过夸张,只是拾地上的垃圾,不至于变得特别美丽。故答案选D。   19.A.keep B.stop   C.mind D.regret   解析:选B。这位老人的举止深深感动了作者,因此,作者一整天都在想这一件事。stop doing放在否定句中的意思是“一直做某事”。故答案选B。   20.A.wall B.desk   C.ground D.classroom   解析:选C。受到这位老人的影响,作者决定向老人学习,无论在哪儿,只要遇到垃圾,就把它从地上捡起来。名词wall和desk所表达的意义不大;而classroom与off搭配不合适。故答案选C。   Ⅴ.阅读理解   One of the hardest things to do when you are a small child is to start school,and have a new teachers every year.I remember when I was in fourth grade,there were tons of rumors(谣言)about my teacher .They said that he would hit kids with erasers.Nothing_could_be_farther_from_the_truth,and to this day I still remember him as one of my favorite teachers,and one of those people who really helped me in life.   One of the things that you can do to help your kids get ready for a new teacher is to go to meet him or her before the year starts.Most teachers are going to be setting up the classrooms before the start of the year.This allows students to know who the teacher is,and break the ic e.   It is common for students to be fearful of the teacher for the first few days.Maybe they look scary.However,as a parent,you need to teach your kids that teachers are people too,and that they want nothing but the best for you in life.   If your child is still having trouble adjusting to (适应)a teacher,you could ask your child to be taught by a different teacher.Some kids just don’t like the teacher that they have for some reasons,and would probably do better with another teacher.If so,see if you can do something to have another teacher to teach your child.   Adjusting to teachers can be an uncertain thing for a young child.Whether your child knows nothing about this person,or maybe he has heard a rumor about him,it can be a scary thing.As a parent,all you can do is make sure that your children know the teacher is there to help,not be scary.   【解题导语】 新的学校和新的老师,往往是孩子们感到害怕的事情,尤其是大家对之评价不好的老师更是让孩子们望而生畏。文章就这个问题给父母提出了一些帮助孩子们克服畏惧心理的有效方法。   1.When the author was in fourth grade,he________.   A.liked his teacher very much   B.got little help from his teacher   C.got along well with his classmates   D.was hit by his teacher with erasers   解析:选A。细节理解题。根据第一段中的I still remember him as one of my favorite teachers,and one of those people who really helped me in life可知,作者喜欢自己四年级时候的那位老师。   2.What does the underlined sentence in the first paragraph probably mean?   A.Nothing can be true in the world.   B.Truth lies in the rumors.   C.What they said was wrong.   D.They did well in their lessons.   解析:选C。句意理解题。划线句子前面提到:关于这位老师的谣言很多,据说他常用黑板擦打人,再结合划线句子后面的内容:现在在我的记忆中他仍是我最喜欢的老师之一和在人生中真正帮助过我的人之一,由此可以推知划线句子的意思是:他们的这些说法是完全不对的。   3.At the beginning of the school year,kids are most probably________.   A.excited        B.frightened   C.surprised D.proud   解析:选B。细节理解题。根据第三段中的It is common for students to be fearful of the teacher for the first few days.Maybe they look scary.可知,一般新学期开始学生们是很害怕老师的,所以会紧张、害怕。   4.This passage is mainly written for________.   A.teachers B.parents   C.students D.kids   解析:选B。推理判断题。根据第三段中的as a parent,you need to teach your kids...和最后一段中的As a parent,all you can do...等可知,本文主要给父母提出了一些帮助孩子们克服对老师的畏惧心理的有效方法。 看了高一英语必修一Unit1检测试题的人还看: 1. 高中英语完形填空试题及答案 2. 高中英语阅读专项试题 3. 2016年高考英语全国Ⅰ卷试题及答案 4. 高中英语完形阅读练习题及答案

335 评论(12)

相关问答