• 回答数

    2

  • 浏览数

    133

maymay552000
首页 > 英语培训 > 学英语2021答案网

2个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

lily完美lily

已采纳

2020-2021学年英语周报高一课标版第11期答案及试题(第十一期),将发布在下图中,扫码即可查看! 25.Why do we sometimes forget our surroundings and even our identity while reading? A.No one has come to disturb you. B.Everything is so quiet and calm around you. C.The book you are reading is so interesting and attractive. D.Your book is overdue; you are finishing it at a very fast speed. 答案与解析:C根据第一段第二句的内容可推断我们阅读时有时候之所以忘记周围的一切甚至自己的身份是因为所读的书非常有趣,很有吸引力。 26.What can we learn from this passage? A.Your wish to visit some far­off place can be realized through the pages of the books. B.To escape from the dull realities of everyday life you should take up reading. C.Books can always help you to live a colorful life. D.You may obtain valuable experience from reading good books. 答案与解析:D根据第三段第一句的内容可知我们可以通过阅读好书获得有价值的经验。A、B、C项将文中的精神享受当作现实来陈述了。

学英语2021答案网

207 评论(12)

郭嘎嘎2222

英语周报答案方法如下:到了英语周报官网里之后,在英语报中搜索框中,输入想搜索的报纸的期数。在搜索即可找到英语周报的答案。或者说每一期的周报上都有二维码,扫一下二维码就可以找到答案。英语周报的每一个后面都有一期上一期的答案。答案中,听力和解析都有。

318 评论(11)

相关问答